Werkgevers

Hebt u als ondernemer nood aan tijdelijk personeel?
Raakt u niet meer wijs uit alle administratie die komt kijken bij het aanwerven van personeel?
Maak dan zeker gebruik van de flexibele diensten van Mundo Interim!

Mundo Interim is een dynamisch bedrijf uit de provincie Limburg, opgericht in 2003. Het maakt niet uit in welke sector uw onderneming zich bevindt. Mundo Interim is veelzijdig: onze medewerkers zetten steeds hun beste beentje voor om de juiste uitzendkrachten samen te brengen met de juiste onderneming. Wij bieden voor elke vraag de geschikte oplossing.

Wilt u meer te weten komen over Mundo Interim? Bekijk dan gerust de rest van onze website of neem persoonlijk contact met ons op.

Voordelen

Het grootste voordeel van werken met uitzendkrachten is uiteraard de enorme flexibiliteit die dit met zich meebrengt. U bepaalt zelf wanneer en voor hoe lang u iemand nodig heeft en zeker ook wat voor arbeidskracht u nodig heeft. Zowel contracten voor een dag, een week of een maand zijn hierbij mogelijk. Wij zoeken daarbij steeds naar de persoon die u nodig heeft en stellen ons hierbij ook zeer flexibel op.

Wij zoeken en selecteren dus de meest geschikte uitzendkrachten voor u en ontheffen u zo van een aantal tijdrovende en dure activiteiten zoals het plaatsen van advertenties en het doornemen van massa’s sollicitatiebrieven.

Het is Mundo Interim dat na een gesprek met u als onderneming, de vacature bekendmaakt, in haar bestand zoekt naar geschikte kandidaten, eventueel vacatures plaatst en de cv’s van de meest geschikte kandidaten doorzendt naar u zodat u zelf de uiteindelijke keuze kan maken.

Nadat u dan een keuze heeft gemaakt, maken wij een contract op met u en met de uitzendkracht. Wij treden dus op als werkgever van de uitzendkracht en zijn verantwoordelijk voor het maken van de loonbrieven, het betalen van de lonen, de sociale bijdragen, de bedrijfsvoorheffing. Ook de patronale lasten en de arbeidsongevallenverzekering zijn voor onze rekening.

Bovendien zorgt Mundo Interim door zijn persoonlijke aanpak ervoor dat de uitzendkrachten dezelfde rechten (vakantiegeld, betaalde feestdagen, … ) genieten als uw werknemers in vast dienstverband.

Samenwerking

Wanneer u als onderneming op zoek bent naar (een) tijdelijke werknemer(s), bent u hier aan het juiste adres.

Mundo Interim staat garant voor een persoonlijke aanpak. Om een juiste afstemming te vinden tussen bedrijf en uitzendkracht vinden wij het zeer belangrijk voorafgaand een bezoek te brengen aan uw bedrijf om zo de werkomgeving en de aard van de job nader te bekijken en met u de nodige details te bespreken.

Dankzij onze efficiƫnte kostenstructuur kunnen wij u bovendien scherpe prijzen voor onze diensten aanbieden, op maat van uw bedrijf en uw wensen. Hierover kan uitgebreid gesproken worden met onze uitzendconsulenten.

De arbeidsmarkt is een complex en steeds wisselend begrip waardoor het niet altijd even makkelijk is als onderneming om alles op te kunnen volgen. Onze uitzendconsulenten zijn echter deskundigen op dit vlak en volgen de evoluties en nieuwigheden op de voet op. Zij zijn opgeleid om u zo snel mogelijk te helpen de geschikte uitzendkracht te vinden en alles wat daarmee samenhangt correct en efficiƫnt uit te voeren.

Onze consulenten staan hierbij steeds ter uwer beschikking zowel telefonisch als via email. U kan ook steeds langskomen in onze kantoren die makkelijk bereikbaar zijn in het centrum van Lanaken en As.